beats by dre cheap

KRSCANSKO-JEVREJSKA ZAVJERA

Ako je ideja o dolasku Isa a.s. preokupirala misli ljudi na kraju 19. i pocetkom 20. vijeka, kada se pocelo raditi na realizaciji  laznog jevrejskog obecanja i osnivanja drzave Izrael, onda moramo ukazati na nekoliko velikih dogadjaja kroz historiju u ovom regionu, od tog vremena pa do danas gdje cemo vidjeti kako je doslo do zavjere pripadnika Knjige i kako su im povjerovali i pristali uz njih oni koji su zanijekali istnito obecanje ili su se pravili da su ga zaboravili. Oni ne uzimaju pouku radi poraznih rezultata i ocitih prijevara koje se svaki put ponavljaju.

Vidjet cemo da se svaki dogadjaj koji vodi rezultatu odvija pod koprenom kako bi udaljio sa sebe poglede nemarnih promatraca, ali i onih od kojih se trazi da budu nemarni!

Zapanjujuce je da su arapi najprivrzeniji saveznistvu sa zavjernicima u vrijeme kada oni najvise ustrajavaju da ih prevare i da sto vise od njih otmu.

Prvi svjetski rat koji je imao za posljedicu podjelu Osmanskog carstva i rusenje hilafeta, zatim proglasavanje prava jevreja na osnivanje vlastite drzave, uprkos sultanu Abdulhamidu, koji je odbio njihove zamamne ponude, i osnivanje velike drzave bazirane na jevrejskog ideologiji-komunizmu!

Kada je general Allenby usao u Kuds, postavivsi zastavu na brdo Zejtun, rekao je:

"Tek sada su zavrseni krizarski ratovi"

Ovo je bilo odluceno zlokobnom Balfourovom deklaracijom, a ko sto cemo vidjeti on je bio fanaticni protestant.

Sta je bila maska u ovoj zavjeri?I kakav je bio stav Arapa?

Izmislili su krinku "punomocstva" da bi zavladali pocjepanom osmanskom ostavstinom.Projektant ovoga je bio niko drugi nego covjek koji je sebe nazvao "sinom pastira crkve", a rijec je o tadasnjem predsjedniku Amerike Wilsonu.

Stav Arapa  prema ovome bio je da su sklopili saveznistvo sa svojim neprijateljem protiv samih sebe, stavljajuci se pod zastavu okupatora vlastite zemlje. Slijedeci Lawrenca od Arabije, postali su dio Allenbyeve vojske!

Drugi svjetski rat kao drugi dogadjaj i njegov cilj je bio da dokrajci naciste, koji su bili protivnici cionistima, zatim uzdizanje tajne jevrejske vlade-komunizma i proglasenje rodjenja drzave Izrael.

Opet je pozicija Arapa bila priklanjanje saveznicima, koji su okupirali njihove zemlje i koji su ih otvorili i mobilizirali sinove tih kolonija-Muslimane. Pripremajuci se za bitku protiv nijemaca kod Alamina, saveznici su doveli neke sejhove iz Indije i drugih krajeva koji su davali fetve Muslimanima da je borba protiv nijemaca dzihad na Allahovom putu!

Ovoga puta je maska bila dogovor sa Ujedinjenim nacijama i Povelja o ljudskim pravima, o pravu svakog naroda na samoodredjenje i oslobodjenje od kolonizacije!

Arapi su pozdravili ove sjajne ideje, radujuci se onome sto se naziva samostalnost. Pokorno su vjerovali u zakonitost Ujedinjenih nacija, kao i rezolucije Savjeta sigurnosti. Medjutim, kakav je bio rezultat? Formiranje drzave Izrael, ali i formiranje necega jos goreg od toga: sekularnih sluzinskih drzava koje su dovele do toga da narod zali za vremenom u kome su vladali Englezi i Francuzi. Ove drzave su dovele ummet do najvece dekadencije u historiji.

Treci dogadjaj je predstavljen jevrejsko-krscanskom alijansom nazvanom "medjunarodno pomirenje", cime je potvrdjen zavrsetak ere komunisticke ideologije. Tako su dvije grane postale jedan ogroman stap i sredstvo kojim treba smrskati glavu zajednickom neprijatelju-Muslimanima.

Ovim aktom su takodje otvorena vrata preseljenja najvecoj zajednici jevreja u svijetu poslije Amerike-ruskim i jevrejima istoka. Ovo je znacilo i preuzimanje kontrole jevrejskih banaka nad bogastvom Arapa u New Yorku i ostalim gradovima.

Jevreji u Izraelu postaju aristokratska klasa u citavom arapskom okruzenju, koje postaje radna snaga na jevrejskim projektima. Odbrambena izraelska vojska postaje policajac citavog regiona. Da bi se to olaksalo mora se osujetiti svaki pokusaj Arapa da nabave atomsko oruzje ili ogranicenu hemijsku zamjenu za njega; i uciniti da islamski ummet bude beznadezno pocijepan.

Da bi se to ostvarilo, kreiran je scenarij rata u Zaljevu. Opet Arapi postaju vojska saveznicima i hrana minama koje su se nalazile pod njima. Borili su se u ratu u kome su Arapi sa obije strane i u svakom slucaju bili gubitnici. Svojim novcem i svojim rukama ,a li i rukama svojih neprijatelja , porusili su sve u sta su ulagali i gradili dugi niz godina!

Svi predlozeni sigurnosni sistemi su dozivjeli krah osim sistema zapadne zastite. Ovog puta su  maska bili "novi svjetski poredak" i "medjunarodni legitimitet".

Cudno je ili najcudnije sto je ovaj put maska mnogo vise providna nego one prijasnje.Ovog puta su se jasno vidjele prisne veze i savez izmedju krscana i jevreja u realizaciji laznog obecanja. Mozda tajna lezi u tome sto je islamski svijet toliko ponizen i onemocao, dok su oni postali sigurni i samouvjereni, bez bojazni da ce njihova zavjera biti otkrivena ili da ce njihove spletke biti osujecene.

tekst preuzet iz knjige "KUDS izmedju istinitog i laznog obecanja"  Dr.Sefer al Havali

 

BIJELI ZULFIKAR
http://mladimjesec.blogger.ba
12/03/2009 20:58