islamic flag Pictures, Images and Photos KRSCANSKO-JEVREJSKA ZAVJERA - BIJELI ZULFIKAR

BIJELI ZULFIKAR

....posljednja bitka dolazi...jesi li spreman...

12.03.2009.

KRSCANSKO-JEVREJSKA ZAVJERA

Ako je ideja o dolasku Isa a.s. preokupirala misli ljudi na kraju 19. i pocetkom 20. vijeka, kada se pocelo raditi na realizaciji  laznog jevrejskog obecanja i osnivanja drzave Izrael, onda moramo ukazati na nekoliko velikih dogadjaja kroz historiju u ovom regionu, od tog vremena pa do danas gdje cemo vidjeti kako je doslo do zavjere pripadnika Knjige i kako su im povjerovali i pristali uz njih oni koji su zanijekali istnito obecanje ili su se pravili da su ga zaboravili. Oni ne uzimaju pouku radi poraznih rezultata i ocitih prijevara koje se svaki put ponavljaju.

Vidjet cemo da se svaki dogadjaj koji vodi rezultatu odvija pod koprenom kako bi udaljio sa sebe poglede nemarnih promatraca, ali i onih od kojih se trazi da budu nemarni!

Zapanjujuce je da su arapi najprivrzeniji saveznistvu sa zavjernicima u vrijeme kada oni najvise ustrajavaju da ih prevare i da sto vise od njih otmu.

Prvi svjetski rat koji je imao za posljedicu podjelu Osmanskog carstva i rusenje hilafeta, zatim proglasavanje prava jevreja na osnivanje vlastite drzave, uprkos sultanu Abdulhamidu, koji je odbio njihove zamamne ponude, i osnivanje velike drzave bazirane na jevrejskog ideologiji-komunizmu!

Kada je general Allenby usao u Kuds, postavivsi zastavu na brdo Zejtun, rekao je:

"Tek sada su zavrseni krizarski ratovi"

Ovo je bilo odluceno zlokobnom Balfourovom deklaracijom, a ko sto cemo vidjeti on je bio fanaticni protestant.

Sta je bila maska u ovoj zavjeri?I kakav je bio stav Arapa?

Izmislili su krinku "punomocstva" da bi zavladali pocjepanom osmanskom ostavstinom.Projektant ovoga je bio niko drugi nego covjek koji je sebe nazvao "sinom pastira crkve", a rijec je o tadasnjem predsjedniku Amerike Wilsonu.

Stav Arapa  prema ovome bio je da su sklopili saveznistvo sa svojim neprijateljem protiv samih sebe, stavljajuci se pod zastavu okupatora vlastite zemlje. Slijedeci Lawrenca od Arabije, postali su dio Allenbyeve vojske!

Drugi svjetski rat kao drugi dogadjaj i njegov cilj je bio da dokrajci naciste, koji su bili protivnici cionistima, zatim uzdizanje tajne jevrejske vlade-komunizma i proglasenje rodjenja drzave Izrael.

Opet je pozicija Arapa bila priklanjanje saveznicima, koji su okupirali njihove zemlje i koji su ih otvorili i mobilizirali sinove tih kolonija-Muslimane. Pripremajuci se za bitku protiv nijemaca kod Alamina, saveznici su doveli neke sejhove iz Indije i drugih krajeva koji su davali fetve Muslimanima da je borba protiv nijemaca dzihad na Allahovom putu!

Ovoga puta je maska bila dogovor sa Ujedinjenim nacijama i Povelja o ljudskim pravima, o pravu svakog naroda na samoodredjenje i oslobodjenje od kolonizacije!

Arapi su pozdravili ove sjajne ideje, radujuci se onome sto se naziva samostalnost. Pokorno su vjerovali u zakonitost Ujedinjenih nacija, kao i rezolucije Savjeta sigurnosti. Medjutim, kakav je bio rezultat? Formiranje drzave Izrael, ali i formiranje necega jos goreg od toga: sekularnih sluzinskih drzava koje su dovele do toga da narod zali za vremenom u kome su vladali Englezi i Francuzi. Ove drzave su dovele ummet do najvece dekadencije u historiji.

Treci dogadjaj je predstavljen jevrejsko-krscanskom alijansom nazvanom "medjunarodno pomirenje", cime je potvrdjen zavrsetak ere komunisticke ideologije. Tako su dvije grane postale jedan ogroman stap i sredstvo kojim treba smrskati glavu zajednickom neprijatelju-Muslimanima.

Ovim aktom su takodje otvorena vrata preseljenja najvecoj zajednici jevreja u svijetu poslije Amerike-ruskim i jevrejima istoka. Ovo je znacilo i preuzimanje kontrole jevrejskih banaka nad bogastvom Arapa u New Yorku i ostalim gradovima.

Jevreji u Izraelu postaju aristokratska klasa u citavom arapskom okruzenju, koje postaje radna snaga na jevrejskim projektima. Odbrambena izraelska vojska postaje policajac citavog regiona. Da bi se to olaksalo mora se osujetiti svaki pokusaj Arapa da nabave atomsko oruzje ili ogranicenu hemijsku zamjenu za njega; i uciniti da islamski ummet bude beznadezno pocijepan.

Da bi se to ostvarilo, kreiran je scenarij rata u Zaljevu. Opet Arapi postaju vojska saveznicima i hrana minama koje su se nalazile pod njima. Borili su se u ratu u kome su Arapi sa obije strane i u svakom slucaju bili gubitnici. Svojim novcem i svojim rukama ,a li i rukama svojih neprijatelja , porusili su sve u sta su ulagali i gradili dugi niz godina!

Svi predlozeni sigurnosni sistemi su dozivjeli krah osim sistema zapadne zastite. Ovog puta su  maska bili "novi svjetski poredak" i "medjunarodni legitimitet".

Cudno je ili najcudnije sto je ovaj put maska mnogo vise providna nego one prijasnje.Ovog puta su se jasno vidjele prisne veze i savez izmedju krscana i jevreja u realizaciji laznog obecanja. Mozda tajna lezi u tome sto je islamski svijet toliko ponizen i onemocao, dok su oni postali sigurni i samouvjereni, bez bojazni da ce njihova zavjera biti otkrivena ili da ce njihove spletke biti osujecene.

tekst preuzet iz knjige "KUDS izmedju istinitog i laznog obecanja"  Dr.Sefer al Havali

 
Poslanik a.s. je rekao:"Ko vidi kakvu negativnost neka je rukom otkloni.Ako to ne moze,onda neka je otkloni jezikom.Ako ni to ne moze,onda neka to osudi srcem,ali to je najslabiji iman."(sahih,Muslim)

Image Hosted by ImageShack.us


Dova koju je proucio Isa a.s.
kada ga je Allah Uzviseni uzdigao Sebi:

"Gospodaru, Ti si blizu u uzvisenosti Svojoj,
Uzvisen u blizini Tvojih stvorenja,
a oci drugih ne mogu dobaciti poglede do Tebe,
oni su pred Tobom obnevidjeli..
praskozorje Tebe slavi svjetloscu,
Ti si Onaj koji svjetloscu uklanja tmine, pa neka je Tebi slava..
Ti si svojom moci Stvoritelj svih stvorenja, i mudroscu Svojom odredjujes sve stvari..
Svojom velicanstvenoscu divno stvaras stvorenja, o svemu Svojim znanjem sudis..
Svojim rijecima si stvorio u zraku sedam nebesa besprijekorna i pokorna Tebi, poslusna uzvisenosti Tvoje vlasti..pa su se odazvala dok su od dima bila iz straha prema Tebi..
pa su pokorna dosla Tvojim naredbama, a u njima meleki koji Te slave i isticu Tvoju svetost..
u njima si dao svjetlo koje otklanja tminu i sjaj koji jace od sunca sija..
u njima si dao zvijezde prema kojima se put pronalazi u tminama mora i kopna, i njima sejtanje gadjas..
pa neka je Tebi Gospodaru slava u Tvojim nebesima koja si stvorio i na zemlji koju si na vodi rasprostranio..
i u njoj si cistu vodu pokorio pa se voda pokorila Tebi i Tvojoj odredbi..
Tvojoj moci potcinili su se morski valovi, a nakon mora dao si da kroz nju rijeke poteku, nakon rijeka bogata vrela i izvore..
potom si iz nje izvadio plodonosna drveca, a na njoj si planine kao stubove postavio..
i najvece od njih Tebi su se pokorile, pa neka je Gospodaru slava Tvojim sifatima..
Zar neko moze dostici Tvoje moci, a ko moze Tebe opisivati!..
Ti spustas kisu kao spas i oblake stvaras..porobljene oslobadjas i istinom prosudjujes..jer Ti si najbolji Sudac..nema boga osim Tebe, a Allaha se boje od robova Njegovih-uceni..
svjedocim da Ti nisi bozanstvo koje smo mi napravili i svjedocim da si Ti Allah..
mi nemamamo gospodara mimo tebe kojega bismo velicali i zikir cinili..niti Ti imas sudruge koji sa Tobom odredjuju pa da ih dozivamo a Tebe da napustamo..
Tebi niko nije pomogao u stvaranju pa da posumnjamo u Tebe..
Svjedocim da si Ti:
Jedan i Utociste svakome,
nisi rodio i rodjen nisi
i niko Ti ravan nije..
nisi uzeo Sebi druzicu ni djeteta,
podari mi za moje probleme olaksanje i spas..

CURRENT MOON

free counters12477